dogsing.com

+355 – g-bani текст песни

подождите пожалуйста...

[teksti i “+355” ft. xhelo & klodi]

[intro]
ju e dini se ça është
g*bani, gjyshi, mj*xhelo, klodi
+355 hapi pak veshët tashi

[chorus]
ju nuk keni stil, nuk keni bes
jeni t’friksuar dhe nuk dini ça thoni
+355 jeni t’fiksuar edhe nuk na ndaloni
ju nuk keni stil, nuk keni bes
jeni t’friksuar dhe nuk dini ça thoni
+355 jemi t’fiksuar edhe nuk na ndaloni

[verse 1]
si fillim do prezantohem jam +355
po e ndez dhe ju përshëndes
ne këtu ja kalojmë shumë bukur
dhe nuk lem asnjëherë adresë
nuk ndalojmë asnjëherë sidomos kur ka argëtim ne mes
dhe bile nuk e pres
do ta pi dhe për disa kohë të shkruaj vargje pa ndalesë
me pëlqejnë shumë aventura sido që ta quash këtë vesë
nuk mendoj për te bërë biznes shkruaj vargje pa interes
nga e nesërmja nuk pres
kam menduar ça do bëj në jetën time dhe nuk kam stres

[verse 2]
eja mblidhuni të gjithë këtu tek shkolla me u mësu
do t’ju shpjegojmë se si është cështja thjeshtë pa u dhënë dru
vetëm digjoni shikoni lexoni e nguliteni në tru
për t’mos harruar për tu kujtu se kufijtë i kemi kalu
dhe në sfida si gjithmonë huligan jemi tregu
psiko e të fiksu vazhdojmë rrugën për të punu
duke bër, xhamajk, kolumbi edhe peru
cëra loja s’ka mbaru e keni kuptu a s’e keni kuptu

[chorus]
ju nuk keni stil, nuk keni bes
jeni t’friksuar dhe nuk dini ça thoni
+355 jeni t’fiksuar edhe nuk na ndaloni
ju nuk keni stil, nuk keni bes
jeni t’friksuar dhe nuk dini ça thoni
+355 jeni t’fiksuar edhe nuk na ndaloni

[post*chorus]
asnjëherë nuk do ndalojmë nuk mundeni të na ndaloni
bukur ja kalojmë thoni ju ça të doni
asnjëherë nuk do ndalojmë nuk mundeni të na ndaloni
bukur ja kalojmë thoni ju ça të doni

[verse 3]
nuk ndalojmë për askërkënd, po jemi çuna tamam
s’jemi kokrra pa bërtham si ju ata të papam
jemi tipa dhe te qejfit dim të nxjerrim dhe paranë
kur na mërzitet ne athina ja kërcasim për tiranë
ne nuk kemi nevojë për famë duam thjesht t’ja kalojmë bukur
s’i bëjmë kot vetes reklamë, nuk bëjmë gjëra për tu dukur
si disa kokë palam që ja kanë me të futur njëri*tjetrit nga cdo anë
ne nuk na pëlqen morali dhe nuk e ndalojmë pampam

[verse 4: g*bani]
bum bum su ndez edhe këte her turbina
g*bani dora vetë drejtpërdrejt këtu nga athina
bej sikur do të më ndalosh nëqoftëse nuk të dhimbset shpina
mos e prish gojën për mua ta shkërdheftë nënën kina
merrni komisariatin që të blindohet godina
nga psiko vetëm gati për sulm me vetë edhe në rrethina
mbyll legenat dhe mikrofonat sikur t’jet futur vetë jozefina
s’u shpëton dot prapanica në videoklipe limuzina se

[chorus]
ju nuk keni stil nuk keni bes
jeni t’friksuar dhe nuk dini ça thoni
+355 jeni t’fiksuar edhe nuk na ndaloni
ju nuk keni stil nuk keni bes
jeni t’friksuar dhe nuk dini ça thoni
+355 jeni t’fiksuar edhe nuk na ndaloni

[post*chorus]
asnjëherë nuk do ndalojmë nuk mundeni të na ndaloni
bukur ja kalojmë thoni ju ça të doni
asnjëherë nuk do ndalojmë nuk mundeni të na ndaloni
bukur ja kalojmë thoni ju ça të doni

[outro]
ca doni, ëh?
+355

- g bani текст песни

случайный