dogsing.com

pitik tukung – jawa tengah текст песни

подождите пожалуйста...

pitik tukung

aku duwe pitik, pitik tukung
saben dina, tak pakani jagung
petok gogok petok petok ngendhog siji
tak teteske,kabeh trondhol dhol dhol
tanpa wulu, megal-megol gol gol gawe guyu

aku duwe pithik cilik wulune brintik
cucuk kuning jengger abang tarung mesti menang
sopo wani karo aku musuh pithikku

- jawa tengah текст песни

случайный